Hyvinvointimyymälä

Meillä on pienimuotoinen hyvinvointimyymälä, josta saa Foamrollerin lihashuoltorullia ja fasciapalloja, sekä Tailwindin huippulaadukkaita urheilujuomajauheita kestävyysliikuntaan ja urheiluun.

Myymme myös lahjakortteja palveluihimme.

Myymälä on auki sopimuksen mukaan. Laita viestiä, niin pyrimme palvelemaan mahdollisuuksien mukaan.

0407204567 tai marianne@sunaika.fi


Tailwind

Vatsaystävällinen Tailwind-urheilujuoma on suunniteltu erityisesti pitkäkestoisiin urheilusuorituksiin. Se tyydyttää energian, nesteen ja elektrolyyttien tarpeesi järkyttämättä vatsaasi ja makunystyröitäsi. Kaada jauhe juomapulloon tai juomasäiliöön, sekoita veteen ja mene. Tuote on vegaaninen.

Et siis tarvitse muuta. Suosittelemme kokeilemaan.

Sun aika on ainoita kivijalkamyymälöitä, joista tätä on mahdollisuus ostaa suoraan hyllystä.

Tällä hetkellä valikoimassamme on 810g pussit, makuina mandariini, sitruuna, marja ja cola. Colan makuinen tuote sisältää kofeiinia. Tilaamme toiveesta muitakin tuotteita hyllyyn.

Mandariini, sitruuna ja marja: 30,00€ / 810g pussi

Colorado cola (sis. kofeiinia): 32,00€ / 810g pussi

Ultrajuoksija Marianne suosittelee:

”Juoksin Karhunkierroksen 83 km:n matkan, jossa käytin juomana pelkästään Tailwindin Colan makuista urheilujuomaa. Kilpailu juostiin suurimmaksi osaksi yöllä, joten valitsin sen vuoksi kofeiinipitoisen juoman. Vatsan kanssa ei tullut ongelmia, eikä väsyttänyt yhtään, vaikka yleensä yöllä juokseminen rupeaa aamun tunneilla väsyttämään. Söin matkalla pari banaania ja vähän salmiakkia, jotta ei olisi ollut nälkä, mutta muuten Tailwind hoiti koko reissun energiat ja nesteytykset. Onneksi ei enää tarvitse säätää geelien ja kaikenlaisten lisäenergioiden kanssa.”

Foamroller lihashuollon apuvälineet

Hyvään lihashuoltoon kuuluvat hieronta, hyvät liikkuvuusharjoitteet ja ihan perinteinen venyttely. Joskus vaan kireät lihakset eivät veny, mutta keho tarvitsisi liikkuvuutta ja parempaa aineenvaihduntaa. Silloin kannattaa käyttää rullia ja palloja hyödyksi. Niiden tarkoitus on toimia apuna kudosten aineenvaihdunnan aktivoinnissa, joka tehostaa ravintoaineiden imeytymistä ja poistumista kehosta. Kun kudoksissa on liikkuvuutta , nämäkin toiminnon tehostuvat ja lihasten toiminta paranee.

Itse käytän rullaa kudosten pintakerrosten avaamiseen ja tehostan siten venytystä lihaksissa. Jos venytän takareittä, aloitan sen huollon rullaamalla. Sitten kohdistan venytysen lihakseen. Jos se kiristää vielä, rullaan hetken uudelleen. Toistan tätä, kunnes kudos on vetreämpi.

Meillä on myynnissä kolmea eri rullaa eri tarpeisiin. Easyroller-aloittelijalle, perinteinen Foamroller hieman edityneemmälle/ aktiivisemmalle liikkujalle tai kovemman kudoksen omistajalle ja Bubbleroller pahempien kiinnikkeiden avaamiseen.

Fasciapallo myös erittäin hyvä apuväline tarkempaan kudosten avaamiseen ja pienempien pisteiden herättelyyn. Esimerkiksi suurten lihasryhmien syvempien lihaskerrosten avaus onnistuu pallolla parhaiten.