Sun aika – yritystalona


Sun aika on yritystalo, joka on suuntautunut hyvinvoinnin ja kauneuden alan yrittäjien toimitilaksi. Toimitilassa työskentelevät saavat harjoittaa omaa yritystoimintaansa laadukkaasti ja itsenäisesti omien tarpeidensa mukaisesti.

Toimitilapaikan kokoaikaisen vuokrauksen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden vuokrata tilaa vain muutamana päivänä viikossa. Tämä mahdollistaa osa-aikaisen työskentelyn yrittäjänä opiskelun tai muiden töiden ohessa, miten kullekin parhaiten sopii.

Osa-aikanen yrittäjyys on helppo ja riskitön tapa yritystoiminnan aloittamiseen. Osa-aikaisena pääsee tunnustelemaan yrityskenttää ja kasvattamaan asiakaskuntaa. Täysipäiväiseksi yrittäjäksi voi siirtyä myöhemmin, jos se tuntuu kannattavalta.

Kokeneemmille, uutta toimipistettä kaipaaville yrittäjille tarjoamme toimipisteen, jossa toiminnan saa käyntiin ilman remontointeja tai muita aikaa, vaivaa ja rahaa vaativia panostuksia. Toimintaa pääsee jatkamaan itsenäisenä yrittäjänä, joka päättä itse työajoistaan ja omasta yritystoiminnastaan.

Nettisivujemme ja sometiliemme kautta yrittäjät voivat markkinoida palveluitaan omien tarpeidensa ja toiveidensa mukaisesti. Yrittäjät voivat tietysti käyttää myös omia markkinointikanaviaan.

Ajanvarausjärjestelmänä käytämme Timmaa, ja suosittelemme saman järjestelmän käyttöä kaikille yrittäjillemme. Timman järjestelmä on valtakunnallisesti suosituin, ja se tukee vahvasti asiakashankintaa omien markkinointikanaviensa kautta. Lisäksi suuri osa ihmisistä etsii paikallisia palveluita juuri Timman kautta.

Yrittäjät saavat mainoksensa liiketilan näyteikkunan näytölle, ja niiden lisäksi perinteiset ständit ovat yrittäjien käytettävissä.

Aloittelevalle yrittäjälle puskaradio on usein tehokkain mainos, eli jokainen asiakas on yrittäjän mainos ja kun palvelut hoidetaan laadukkaasti ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen, tulee sana leviämään.

Tiloissamme on kaksi kerrosta, joista katutasossa sijaitsevat kampaajien tilat, kassa ja pienimuotoinen tuotemyynti, eli tällä hetkellä hyvinvointimyymälä. Alakerrassa kolme huonetta sekä wc, pyykkihuone ja varastotilat.

Meillä on siis tilaa myös tuotteiden varastoinnille, jos on innostunut tuotteiden myynnistä tai oman palvelun tuottaminen vaatii enemmän tuotteita.


Tällä hetkellä meillä on tilaa parturi-kampaajalle ja kynsiteknikolle. Lisäksi on mahdollisuus neuvotella muutamista päivistä viikossa hierojan tai vaikka ripsiteknikon toimitilasta. Jos sinulla olisi joku muu palvelu jota en maininnut, ota ihmeessä yhteyttä ja esittele itsesi ja palvelusi.

Laita vaikka viestiä, niin otamme yhteyttä.

marianne@sunaika.fi

0407204567