Hieroja


Sun Aika – Hieroja Porin keskustassa. Hierontapalveluistamme vastaavat koulutetut hierojat Marianne, Aba ja Katri.

Hierontahinnasto

Sähköinen ajanvaraus

Akuutti tarve hieronnalle? Lue lisää tästä

Marianne

Olen toiminut hierojana vuodesta 2008 lähtien. Opiskelin urheiluhierojaksi Vierumäen urheiluopistossa. Ennen Poriin muuttamista olen toiminut HPK:n naisten lentopallojoukkueen hierojana ja Suomen maajoukkueen hierojana Talviuniversiadeissa 2009 ja 2011.

Personal Traineriksi opiskelin vuonna 2011. PT:na suosin ulkona harjoitettavia liikuntamuotoja.

Tällä hetkellä opiskelen perinteistä jäsenkorjausta ja näillä näkymin valmistun vuonna 2022.

Oikein tehtynä hieronta helpottaa lihaskireyksiä ja niistä johtuvia kipuja. Hieronta parantaa lihasten aineenvaihduntaa ja lihasten suorituskykyä.

Hierojana olen voimakasotteinen, ja haluan että asiakas saa ongelmiinsa parasta mahdollista apua. Pyrin siihen, että asiakas saa akuutteihin ongelmiinsa tehokkaasti apua siten, että jatkossa ylläpitävä hieronta riittää pitämään ongelmat loitolla.

Myös helläkätisempi hieronta onnistuu.

Hieroja Pori Sunaika Marianne

Aba

Erikoistunut: Nivelten liikkuvuuden edistäminen

Olen aina asunut pääkaupunkiseudulla, mutta nykyisin asun Porissa. Valmistuin hierojaksi Suomen Hierojakoulusta vuonna 2019 Helsingissä. Tällä hetkellä opiskelen fysioterapiaa Satakunnan ammattikorkeakoulussa. 

Minulla on pitkä joukkueurheilutausta, jalkapalloa olen harrastanut lapsesta saakka ja nykyisin kuntosalia. Tykkään urheilla monipuolisesti, sen kautta ymmärrän kehonhuollon merkityksen toimintakyvyn ylläpitämiseksi. 

Vastaanotolleni voit tulla joko rentouttavaan hierontaan tai isompien vaivojen kanssa, jolloin pyrin mahdollisimman tarkkaan tutkimaan kipujen ja vaivojen syyt. Tavoitteeni on edesauttaa sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi sekä auttaa saavuttamaan terve ja toimiva keho.