Hieroja


Sun Aika – Hieroja Porin keskustassa. Hierontapalveluistamme vastaavat koulutetut hierojat Marianne ja Katri sekä urheiluhierojaksi opiskeleva Lauri.

Hierontahinnasto

Sähköinen ajanvaraus

Akuutti tarve hieronnalle? Lue lisää tästä

Marianne

Olen toiminut hierojana vuodesta 2008 lähtien. Opiskelin urheiluhierojaksi Vierumäen urheiluopistossa. Ennen Poriin muuttamista olen toiminut HPK:n naisten lentopallojoukkueen hierojana ja Suomen maajoukkueen hierojana Talviuniversiadeissa 2009 ja 2011.

Personal Traineriksi opiskelin vuonna 2011. PT:na suosin ulkona harjoitettavia liikuntamuotoja.

Olen kouluttautunut perinteiseksi jäsenkorjaajaksi ja valmistunut vuonna 2022. (Mitä on perinteinen jäsenkorjaus)

Oikein tehtynä hieronta helpottaa lihaskireyksiä ja niistä johtuvia kipuja. Hieronta parantaa lihasten aineenvaihduntaa ja lihasten suorituskykyä.

Hierojana olen voimakasotteinen, ja haluan että asiakas saa ongelmiinsa parasta mahdollista apua. Pyrin siihen, että asiakas saa akuutteihin ongelmiinsa tehokkaasti apua siten, että jatkossa ylläpitävä hieronta riittää pitämään ongelmat loitolla.

Myös helläkätisempi hieronta onnistuu.

Hieroja Pori Sunaika Marianne

Lauri

Olen Lauri, 28-vuotias urheiluhierojaopiskelija Porista. Opiskelen Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa ja aloitin opintoni tammikuun lopulla. Itselläni on sydän lähellä urheilua ja olenkin elämässäni harrastanut mm. hapkidoa, yleisurheilua, nyrkkeilyä ja aktiivista kuntosaliharjoittelua. Opiskelen hierojaksi, koska minua on aina kiinnostanut lihasten toiminta ja ihmisen anatomia. Haluan tulla hierojaksi, joka osaa auttaa jokaista ihmistä heidän tarpeissaan. Kevään 2024 pidän hinnaston edullisena, sillä tavoitteeni on saada kokemusta ja asiakaskontakteja. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni tiistaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Teen myös tarvittaessa kotikäyntejä Porin alueella. Kysy lisää numerosta: 050 5621198.

Kevään 2024 hinnasto: 

30min: 20€
45min: 25€
60min: 30€
75min: 35€
90 min kokovartalohieronta: 40€