Hieroja


Sun Aika – Hieroja Porin keskustassa. Hierontapalveluistamme vastaavat koulutetut hierojat Marianne ja Katri sekä urheiluhierojaksi opiskeleva Lauri.

Hierontahinnasto

Sähköinen ajanvaraus

Akuutti tarve hieronnalle? Lue lisää tästä

Marianne

Olen toiminut hierojana vuodesta 2008 lähtien. Opiskelin urheiluhierojaksi Vierumäen urheiluopistossa. Ennen Poriin muuttamista olen toiminut HPK:n naisten lentopallojoukkueen hierojana ja Suomen maajoukkueen hierojana Talviuniversiadeissa 2009 ja 2011.

Personal Traineriksi opiskelin vuonna 2011. PT:na suosin ulkona harjoitettavia liikuntamuotoja.

Olen kouluttautunut perinteiseksi jäsenkorjaajaksi ja valmistunut vuonna 2022. (Mitä on perinteinen jäsenkorjaus)

Oikein tehtynä hieronta helpottaa lihaskireyksiä ja niistä johtuvia kipuja. Hieronta parantaa lihasten aineenvaihduntaa ja lihasten suorituskykyä.

Hierojana olen voimakasotteinen, ja haluan että asiakas saa ongelmiinsa parasta mahdollista apua. Pyrin siihen, että asiakas saa akuutteihin ongelmiinsa tehokkaasti apua siten, että jatkossa ylläpitävä hieronta riittää pitämään ongelmat loitolla.

Myös helläkätisempi hieronta onnistuu.

Hieroja Pori Sunaika Marianne

Lauri

Olen puolivälissä opintojani oleva hierojaopiskelija, ja olen jo muutaman kuukauden pitänyt omaa vastaanottoa täällä Sun Aika Oy:n tiloissa. Kokemusta hieronnasta ja asiakastyöstä on kertynyt jo melkoisesti opintojen aikana. Itselläni on paljon urheilutaustaa, ja opinnoissa käymme läpi myös urheilijan lihashuoltoa. Osaan mukauttaa hoidon juuri sinulle sopivaksi tilanteesi mukaan, ja haastattelun sekä tutkimisen jälkeen pääsemme hieronnalla hyvään lopputulokseen. Vastaanotolleni saa tulla niin rentoutumaan kuin myös hakemaan apua vaivoihin ja jumeihin. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni tiistaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Voit varata minulta ajan joko ajanvarauksen kautta tai soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 0505621198. Kotikäynnit ovat myös mahdollisia ja sovittavissa soittamalla tai viestillä.

Uusi hinnasto alkaen 1.7.2024: 


45 min: 35€
60 min: 40€
75 min: 45€
90 min: 50€